Haberler

Burhan'ı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa çıkararak öldürmüşler

Güncelleme:

Son dakika habere göre Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Burhan Aykurt'u katilinin açtığı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa kaçırarak öldürdüğü belirtildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolduktan 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Burhan Aykurt'u katilinin açtığı sahte sosyal medya hesabı ile kandırıp dağa kaçırarak öldürdüğü belirtildi. Bekar olan kardeşi Burhan'ı M.Y.İ. isimli katil zanlısının açtığı sahte sosyal medya hesabının profiline koyduğu kadın fotoğrafı ile kandırıp dağa kaçırdıktan sonra paralarını alıp öldürdüğünü belirten ağabey Mahmut Aykurt, katilin yalnız olmadığını ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
Gençlere tavsiyelerde de bulunan Aykurt Ailesi, kaybolduğu zaman 34 yaşında olan Burhan'ın evlilik için arayış içinde olduğunu ve sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı biriyle yine sosyal medya hesabı üzerinden görüştüğünü belirtti. Kardeşinin sıradan bir ölümle değil planlı bir cinayete kurban gittiğini belirten Mahmut Aykurt, "Katil zanlısı M.Y.İ. sahte bir hesap açarak profiline koyduğu kadın fotoğrafı ile Burhan ile görüşmeye başlamış. Fethiye'de aynı apartmanda yaşıyorduk. 2018 yılında 'İzmir'e gideceğim' diye evden ayrıldı. Kendisinden 15 ay haber alamadık. Daha sonra Dalaman'ın Kavacık Mahallesi'nde Şubat 2020 tarihinde ormanlık alanda bir çoban, erkek cesedi bulmuş. Jandarma tarafından yapılan incelemede cesedin 15 aydır kayıp olan kardeşim Burhan'a ait olduğu ortaya çıktı" dedi.
"Önce paralarını alıp sonra öldürmüşler"
Kardeşinin tamamen bir yuva kurma hayali ile evden çıktığını ancak hayatını kaybettiğini belirterek, tüm gençlere de sosyal medyaya karşı bilinçli olmalarını ve sadece sanal alemde tanıştıkları kişilere kesinlikle güvenmemelerini tavsiye eden Mahmut Aykurt, kardeşinin de bu yönde organize olmuş bir çetenin tuzağına düştüğünü iddia etti. Adaletin suçlulara en ağır cezayı vermesini beklediklerini ifade eden Aykurt, "Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede kardeşim Burhan'ın 'ateşli silah' ile yaralanmasına bağlı kafatası kırıkları ile birlikte kafa içi travmatik değişimler sonucu meydana geldiği belirlendi. Yani kardeşimin paralarını aldıktan sonra ormana götürüp silahla vurmuşlar. Cesedi bile 15 ay sonra bir çoban tarafından bulundu" diyerek sosyal medyayı kullanarak organize bir şekilde kardeşini öldüren kişi ve yardımcılarının en ağır şekilde cezalandırılması için mücadele vereceklerini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dalaman Fethiye Muğla Haberler Son Dakika

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Bakmadan Geçme

GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title