Haberler

Eskişehir Uyuşturucu Bağımlısını Üzerine Tiner Döküp Yaktıkları İddiası

Uyuşturucu BAĞIMLISINI ÜZERİNE TİNER DÖKÜP YAKTIKLARI İDDİASI (ek)BİRİ DÖKTÜ, DİĞERİ YAKTIEskişehir'de çıkan tartışmada uçucu madde bağımlısı Ahmet Çelik'i (41) üzerine tiner döküp yakarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan mobilya atölyesi çalışanları İbrahim İ. (53), Sedat K.

Uyuşturucu BAĞIMLISINI ÜZERİNE TİNER DÖKÜP YAKTIKLARI İDDİASI (ek)

BİRİ DÖKTÜ, DİĞERİ YAKTI

Eskişehir'de çıkan tartışmada uçucu madde bağımlısı Ahmet Çelik'i (41) üzerine tiner döküp yakarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan mobilya atölyesi çalışanları İbrahim İ. (53), Sedat K. (51), Tacettin D. (41) ve mermer atölyesi çalışanı Murat Ç. (39), ifadelerinde Ahmet Çelik'in akşam saatlerinde işyerlerine gelerek kendilerinden koklamak için tiner istediğini söyledi. Şüpheliler, tiner vermedikleri Ahmet Çelik'in işyerlerinden ayrıldığını, kendilerinin de daha sonra işyerlerinin önünde içki içtiklerini belirtti.

Geç saatlere doğru Ahmet Çelik'in tekrar yanlarına gelerek tiner istediğini anlatan şüphelilerden Murat Ç. ve Sedat K., Çelik ile Tacettin D. ve İbrahim İ. arasında tartışma çıktığını, kavgaya dönüşen olayın ardından Tacettin D.'nin işyerinden aldığı bir teneke tineri Çelik'in üzerine döktüğünü, İsmail İ.'nin de çakmakla Ahmet Çelik'i yaktığını öne sürdü.

Olayın ardından araçlarına binerek kaçtıklarını söyleyen 4 şüpheli, yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Çelik Eskişehir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title