Haberler

Kreşte Uyurken Solunumu Duran 1 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bursa'da kreşte yemek yedikten sonra uyuyan 1 yaşındaki bebek, solunumunun durması sonucu hayatını kaybetti. Bakıcının kucağındaki bebek ile sağa sola koşuşturması çevredeki kameralara yansıdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kreşte bakıcısı tarafından yatırılan 1 yaşındaki çocuk, ölü bulundu. Kreşteki öğretmenin, kucağına aldığı bebekle koşarak yola çıkıp, yoldan geçen ambulansa bebeği teslim etmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

BEBEĞİ KONTROLE GELEN BAKICI, HAREKETSİZ YATTIĞINI GÖRDÜ

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesi Burhaniye Mahallesi'nde bulunan bir kreşte meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kreşte kalan 1 yaşındaki Melisa Tuhana Memiş, bakıcısı tarafından yemek yedirildikten sonra yatağına yatırıldı. Bir süre sonra çocuğu kontrol etmeye gelen bakıcısı çocuğun hareketsiz yattığı gördü. Hemen kucağına Melisa Tuhana Memiş alan bakıcı çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. O sırada bir hasta almaya giden 112 Acil Servis ekiplerini gören bakıcı, yola atlayarak ambulansı durdurdu.

BEBEĞİN AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bakıcının kucağındaki bebeği alan sağlık görevlileri, İnegöl Devlet Hastanesine hareket etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, minik Melisa kurtarılamadı. Ölüm haberini alana annesi Melike ve babası İbrahim Memiş, sinir krizi geçirdi. Küçük çocuğun cansız bedeni İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OLAYI DUYAN AİLELER, ÇOCUKLARINI KREŞTEN ALIP EVLERİNE GÖTÜRDÜ

Bakıcının çocuğu kucağına alıp yardım istemsi anları ise çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansındı. Olay sonrası cumhuriyet savcılığı olay yeri inceleme ekipleriyle birlikte kreş olan dernekte incelemelerde bulundu.

Ölüm olayının yaşanmasına rağmen halen kreşte çocukların bulması dikkat çekerken, olayı duyanlar ise gelip çocukları alıp evlerine götürdü. Memiş çiftçinin 2 çocukları daha olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (53)

Y.S.:

Burada böyle cinsiyetçi yorum yapanların çoğu erkek sanırım, ayrıca hayatın ve türkiyenin gerçeklerinden uzak ve habersizler. Özel sektörde çalışan bir anne bebek 3 aylık doğum izni biter ve çalışmak zorunda ise iş hayatına geri döner. Kimse çucuğunu başkalarına emanet etmek istemez, acımasızca yorum yapacağınıza biraz empati kurmayı deneyin ve yapabiliyorsanız eğer çalışan annelerin koşullarının insani seviyelere gelmesi için çaba gösterin. . .

47
0
yanıtYanıtla
BERKAN:

ANNE BABANIN ÇALIŞMASI GEREKİYOR İSE ANNE EN AZINDAN PART TİME ÇALIŞMALI YA DA EVDE OTURDUĞU YERDEN BİŞEYLER YAPABİLİR 1 YAŞINDAKİ ÇOÇUĞU NE DİYE KREŞE VERİRSİN

17
24
yanıtYanıtla
demet:

bekar mısınız?hangi bayan çocuğuna bakmayı reddebilir veya evde akşama kadar yatmak varken hem çalışıp hem ev düzeni, eş çocuk sorumluğu ile 24 saatini çift mesai koşturmak ister ki?maalesef özel sektör de doğum sonrası izin sadece 8 hafta. tabi insaflı işi veren ise, hamilelik sürecinde sizi işten çıkarmıyor ise

yanıt2
yanıt0
TÜLAY:

1 yaşındaki ağzı süt kokan bebeği kreşe bırakıp çalışmak zorunda olduğumuz böyle bir sistemin içinde olmak kahrediyor. .

38
1
yanıtYanıtla
seyit:

3 çocuk yapıp ilgilenememek. . ve yine onlara bakabılmek için debelenmek. . yaşam mücadelesi sefillik sefalet. . zorr ülkede herşey zor. fakat 3 çocuk yapmak kolay . Allah yardımcımız olsun

yanıt2
yanıt0
isimsiz:

bende çalışan bir anneyim bende isterim çocuğuma bakmayı onunla zaman geçirmeyi malaesef ülkenin durumu belli keşke cumhurbaşkanı çalışan annelere yardımcı olsa sadece doğurun ama eğitim para ülke şartlarını görmüyor.

32
2
yanıtYanıtla
isyan:

1 yaşındaki çocuğun kreşte ne işi var diye gevşek gevşek konuşanlar, anne baba memursa ne olacak? ömrünün yarısını kpss sınavlarına girerek geçir, günün birinde nihayet atan çocuk sahibi olmak için istifa mı etsin bu insanlar. 3 çocuk yapın diye meydanlarda haykıranlara sormak lazım ne düşünüyorlar acaba?

29
4
yanıtYanıtla
İZMİR''Lİ:

Hekime değil çekene sor demişler. Eşimle benim annelerimiz yaşıyor ve getirin bakalım diyorlar. İkisiyle de aramız 50 şer km. Ve biz çalışıyoruz. yine o çocuklar için. benim annem çalışmamış keşke çalışsaydı. 38 yaşındayım ve hala kredi ödüyorum ev sahibi olabilmek ve onlara daha iyi gelecek verebilmek için. Peki ne yapmalk gerekiyor kreşe vermemek için 8 ve 3 yaşındaki çocukları.

yanıt2
yanıt0
DORUK:

Aynen öyle mecburuz vermekte mecburuz yapacak bir şeyimiz yok ikimiz çalışmazsak geçinemiyoruz geçinemeyiz napalım açıktan evde durup ölelim mi ben evimi geçindirecek parayı kazana bilsem hanımımı eşimi neden çalıştırayım benim gibi bu durumu yaşayan milyonlarca insan var.

yanıt1
yanıt0
deli..dolu:

3 çocuk yapın diye meydanlarda haykıranlara sormak lazım ne düşünüyorlar acaba?. . . , şimdi bu yazı ne arkadaş ne alaka üç (3) Çocuk yapın diyenlere sormak lazım ya Ailenin tek Bebeği ise ne olacak sizde çook saçma yorum yazmışınız bu talihsiz durumun ne beş ne dört ne üç ne iki nede tek Çocuk ile alakası yoktur daha yeni genç arkadaşımız halı sahada futbol oynarken fenalaşıp yere düştü tümm müdahalelere rağmen kurtulamadı eee hadi bunu''da üç (3) Çocuğa bağla göreyim sizi hadi kendini zorla birazz

yanıt0
yanıt1
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title