Haberler

Yozgat: Yozgat'ta Yerel Yönetimler

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, E-88 karayolu şehir geçişini, Türkiye'nin en güzel şehir geçişlerinden biri olarak düzenleyeceklerini söyledi.

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, E-88 karayolu şehir geçişini, Türkiye'nin en güzel şehir geçişlerinden biri olarak düzenleyeceklerini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, E-88 karayolu Sorgun İlçesi geçişinin sanayi-şeker fabrikası arasının 8 kilometre uzunluğunda olduğunu belirtti. Şimşek, "Yıllarca bakımsız bırakılan bu yolu Sorgun ilçesinin imajını zedeliyordu. İki yıldır yapılan çalışmalar sonucunda bu geçiş düzenlendi bu gün sıcak asfalt atılıyor. Yolun yağmur suyu kanalı, kaldırımları tamamlandı. 1.5 ay gibi bir süre içerisinde yolun 6 bin 700 metrelik kısmı sıcak asfalt olarak tamamlanacak" dedi.

Ağaçlandırma, çiçekleriyle Sorgun geçişini Türkiye'nin en güzel geçişi olarak düzenleyeceklerini ifade eden Şimşek, "Orta refüjün bir bölümünü ağaçlandırdık, çim ekimi ve çiçeklendirme çalışması tamamlandı. Asfalt çalışmalarının bittiği yerlerde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha sonra kaldırımlarda ağaçlandırma çalışması yapacağız. İsteğimiz ve çalışmalarımızın amacı Sorgun İlçesi'nden geçen bir yolcunun zihninde ilçenin güzelliği ile zihninde yer etmesini sağlamak. E-88 Karayolu Sorgun geçişini düzenleyerek ilçemizin imajını düzelteceğiz. Bu yolun yapılmasında emeği geçen hükümetimize, devletimize, bayındırlık bakanımız ve valimize, milletvekillerimize ve karayolları çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title