Haberler

Yönetim İmkanları Zorlamalı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Sabahki Çalışmanın Ardından Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtlarken İlk Olarak Milli Takıma Değindi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam sabahki çalışmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ilk olarak milli takıma değindi.

Ay-Yıldızlı ekibin Norveç'teki başarısı ile gurur duyduklarını söyleyen Sağlam, milli takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkesi kutladığını belirtti. Sağlam, "Böyle bir galibiyete ulus olarak ihtiyacımız vardı. Milli takım çok büyük bir engeli aştı. Bosna maçını da kazanıp Avrupa Şampiyonası'na gideceğimize inanıyorum. Emeğe geçen herkesi kutlar, böyle bir moral verdiği için katkısı olan harkese teşekkür ediyorum" dedi.

Norveç karşısında ilk 11'de şans bulan ancak talihsiz bir şekilde sakatlanan ve sahalardan uzun süre uzak kalacak olan İbrahim Kaş için üzgün olduklarını dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Sakatlık üzücü ama böyle bir galibiyetin ardından milli takım için feda olsun diyoruz. 3 hafta aramızdan ayrı kalacak olması çok da önemli değil. Milli takım için bu tür fedekarlıklar yapmaya hazırız. Fatih hocaya da İbrahim Kaş'a böyle bir şans verdiği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sağlam, İbrahim Kaş'ın sakatlığının ardından stoper mevkiinde Gökhan Zan'ın sakat, İbrahim Toraman'ın cezalı olmasından dolayı sorun yaşar mısınız" sorusu üzerine "Tabii ki sakatlıklar ve cezalılar üzücü. Bu tür durumlar planlarınızı değiştiriyor ama defansın o mevkiinde oynayacak oyuncular var. Koray-Diatta görev alabilir. Biz hiç bir zaman sakatlıklar nedeniyle ağıtlar yakmadık. Bugün de yakmayacağız. Kadrodadaki tüm oyuncular, bu arkadaşların yerini kapatacaktır" cevabını verdi.

Genç teknik adam Beşiktaş'ın son dönemde zor günlerden geçtiğini kabul ederken, bu dönemde karakterli ve büyük takımda oynayabilecek kapasitede futbolcularla ayakta durmaya çalıştıklarını ifade etti. Sağlam, "Liverpool maçından bu yana yaşadığımız sıkıntılı bir dönem var. Ama karakterli ve büyük oyuncular kendilerini böyle dönemde belli ederler. Beşiktaş'ın büyük camia olduğunu kadrosunda bulunan karakterli ve ağırlı kaldırabilecek kapasite oyuncular belirler" şeklinde konuştu.

Sağlam devre arası öncesi yapılan transfer çalışmaları ve izlediği oyuncular hakkında da bilgiler verirken, isimleri açıklayamayacağını belirrti. Sağlam; "Bugünden şu mevkiye şu oyuncuları transfer edeceğiz diye açıklama yapamam ama devre arasında transfer olacak. Yönetimin de bize yardımcı olmasını ve maddi imkanları zorlamasını bekliyorum.Mmaalesef sezon başından bu yana bazı oyuncularımızdan iyi peformans alamadık. Bu takımda 7-8 oyuncu Beşiktaş'ın ağırlığını kaldıramadı. Beşiktaş'ğın büyüklüğünü, ciddiyetini, hedeflerini taşıyamadı. Transfer çalışmaları devam ediyor. Kesinleşen bir şey. Holosko iyi futbolcu onu beğeniyorum. Takıma katkı sağlayacak bir isim. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal da benim kardeşim gibi. Eğer onlar bu günlere geldiyseler benim de emeğim vardır. Devamlı konuşuyorum ikisiyle de. Ama bu iki oyuncu için istenen ücretler çok yüksek, Beşiktaş'ın gerçekleri ve maddi durumları da gözününe alarak transfer yapmalıyız" açıklamasında bulundu.

Ertuğurul Sağlam, bazı olayları yaşayarak öğrendiğini ve sezon başında düşündüklerinin tam olarak gerçekleşmediğini de söyledi. Bu tecrübenin kendisi için iyi bir deneyim olduğunu ifade eden Sağlam, ilerleyen dönemde daha iyi bir yere geleceklerini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title