Haberler

Yunusemre'de 5.5.5 Çılgınlığı

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 15 Manisalı çift Yunusemre Belediyesi’nde nikahlarını kıydırarak 5.5.5. çılgınlığına ortak oldular.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen 15 Manisalı çift Yunusemre Belediyesi'nde nikahlarını kıydırarak 5.5.5. çılgınlığına ortak oldular.

Yunusemre ilçesinde 15 çift, 5 Mayıs'ta nikah kıydırmak için Yunusemre Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvurdu. 2015 yılının 5'inci ayının 5'inci gününde nikah yoğunluğu yaşayan Yunusemre Belediyesi Nikah Memurluğu, bu özel günde evlenmek isteyen 15 çiftin nikahını kıydı.

Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna, 05.05.2015 tarihinden dolayı yoğun bir talep ile karşılaştıklarını vurgulayarak, "Yunusemre Belediyesi Nikah Birimi olarak Mayıs ayında her zamankinden daha yoğun bir talep ile karşılaştık. Bugün 05.05.2015 olması nedeniyle vatandaşımızın aşırı nikah talebiyle karşı karşıyayız. Bugünkü yoğun taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Yunusemre Belediyesi Nikah Birimi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin aile yapısına verdiği önem dolayısıyla bizde bu güç ile daha iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz." dedi.

"BAŞKANIMIZ AİLE YAPISINA ÖNEM VERİYOR"

Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin aile yapısına önem verdiği belirterek, "Başkanımızın nikahlara ve aile yapısına verdiği önemden aldığımız güç ile daha iyi hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar evlenmek için 575 başvurumuz oldu. 420 nikahımız kıyıldı. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, 35 nikah kıyarak kıydığımız nikahlara katkıda bulundu. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları ile her nikahtan sonra evlenen çiftlerimize bir Kuran-ı Kerim meali ve fincan takımı hediye ediyoruz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title