Haberler

Vali Ahmet Hamdi Nayir: Aldığımız Tüm Kararlar Adaletli Olmalı

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, göreve başlamasının ardından ilk İl Encümen Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, göreve başlamasının ardından ilk İl Encümen Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda encümen üyeleriyle bir araya gelen Vali Nayir, "Bir konuda karar verdiğimizde bundan sonra gelecek konularda da aynı şekilde karar verebileceğimizi hesaba katarak bakmamız lazım. Yalnızca karar verdiğimiz olayı değil, 'bundan sonraki gelecek aynı kararlara da aynı şekilde karar verebilecek miyiz' diye bakıp, öyle değerlendirmemiz lazım. Burada bir mesuliyeti paylaşıyoruz. Dolayısıyla bunların hepsinin kanun önünde, vicdan önünde bir hesabı var. Onun için arkadaşlarımızı sıkıntıya sokmayacak hazırlığı yapıp, ona göre değerlendirmemizi yapmamız lazım. Yarın burada olmadığımız zaman, geriye dönüp baktığımızda doğru yapmışız, hakkaniyetli ve adaletli yapmışız diyeceğimiz bir durumumuz olsun" diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan İl Encümen Toplantısı gündemde yer alan konuların görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Kütahya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (1)

ABDULLAH:

İNŞALLAH UYGULAMALARINI DA GÖRÜRÜZ SAYIN VALİM İNŞALLAH! SİZDEN ÖNCEKİ VİCDAN ASKIYA ALINDI ADİL OLMAYAN KARARLAR ALINDI O KONAKTA! İNŞALLAH GÖRÜRÜZ!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title