Haberler

Ünye'de "Gaziler Günü" Kutlaması

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Ordu’nun Ünye ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Ordu'nun Ünye ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Kaymakam Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Coşkun, Başsavcı Mehmet Ayaz, Emniyet Müdürü Ömer Akar, AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yalçın Taşçıoğlu, gaziler, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ünye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yalçın Taşçıoğlu, şehit ve gazilerin Türk toplumunun ortak değerleri olduğunu belirterek, "19 Eylül, vatanı için canını ortaya koyarak savaşan ve gazilik onuruna erişen kahramanların şeref günüdür. Bugün, gazi olmanın guru ve kıvancın bir kez daha yaşıyoruz. 19 Eylül, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün şahsında Türk'ün kahramanlık ve cesaretinin taçlandığı bir gündür. Bu nedenle 19 Eylül Atamızdan bize en büyük mirastır. Şanlı tarihimizin zaferleri hiçbir zaman unutulmamalıdır. Zafer günlerine ve bu zaferlerin kahramanlarına layık oldukları değer, her yerde verilmelidir. Şehitlere ve gazilere ilgisizlik, şanlı tarihimizle olan bağı koparır. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman hatırlanmalıdır. Şehit ve gazisi olmayan Türk ailesi yok gibidir. Şehit ve gazi Türk toplumunun ortak değerleridir. Vatan içi canını düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin ve Büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü ve silah arkadaşlarını, vefat eden kahraman gazilerimizi hürmetle yad ediyorum" dedi.

Programın ardından protokol üyeleri gazilerle birlikte çay içerek sohbet etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demir Eylül Ordu Ünye Yerel Haberler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

Aksaray Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Aksaray Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ağrı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Ağrı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Afyonkarahisar Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Afyonkarahisar Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adıyaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Adana Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Adana Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Arefe Günü kurban kesilir mi? İspanya - Hırvatistan maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İspanya - Hırvatistan maçı ne oldu? İspanya - Hırvatistan maçı CANLI izle! (EURO 2024) İspanya - Hırvatistan EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? #9917 Macaristan - İsviçre maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Macaristan - İsviçre maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? TRT 1 internetten neden izleyemiyorum, TRT 1 çöktü mü? #129300 Macaristan - İsviçre maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! Macaristan - İsviçre maçı ne oldu? #9917 TRT 1 neden çekmiyor, TRT 1 sorun mu var? Macaristan - İsviçre maçı CANLI izle! (EURO 2024) Macaristan - İsviçre EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? MasterChef Soykan kimdir? İcardi'ye benzeyen MasterChef yarışmacısı kim? Yurtdışında bayram namazı saat kaçta kılınıyor? Almanya, Fransa, İngiltere...?
Dilan Polat'tan aylar sonra dikkat çeken paylaşım! Avukatıyla yollarını ayırdı

Dilan Polat'tan aylar sonra dikkat çeken paylaşım! Avukatıyla yollarını ayırdı

title