Haberler

Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi Ekiplerinden Torku Selçuk Üniversitesi, Antrenör Ayhan Kalyoncu ile Anlaştı

Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Torku Selçuk Üniversitesi, antrenör Ayhan Kalyoncu ile anlaştı.

Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, yaptığı açıklamada, yeni sezon için ilk imzanın baş antrenör olarak kendisi ile her konuda tam anlaşma sağlanan Ayhan Kalyoncu ile atıldığını açıkladı.

Camia olarak geçen sezon başarılı bir sezon yaşadıklarını ancak play-off'tan döndüklerini anımsatan Turgut, şunları kaydetti:

'Bu sezon işi baştan sıkı tutarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Yeni dönem için önce önümüzdeki haftalarda yapacağımız olağan genel kurul için yönetim kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Bu arada mevcut yönetim ile de transfer görüşmelerimizi aralıksız sürdürüyoruz. İlk aşamada Türk basketbolunun güçlü, sevilen, sayılan ve çalışkan ismi Ayhan Kalyoncu ile anlaştık. Yeni antrenörümüz ile her konuda anlaştık ve transfer görüşmelerine başladık. Bu sezon Konya ile yine kenetlenerek mutlu sona ulaşacağız.'

(RIF-BO-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title