Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Sarıkamış ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Sarıkamış ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Gaziler Meydanı'ndaki törene Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Belediye Başkan Vekili Recep Aladağ, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın büyük gurur ve kıvancını yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Polis, 'Asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır' düsturuyla  gece gündüz çalışıyor. Vatandaş odaklı hizmeti en iyi şekilde yürütmek, polis halk ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak, toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmiştir. Daha güvenli, daha huzurlu bir Sarıkamış için polis vatandaş el ele olmalıdır. Bu anlamda görev başında şehit olanları rahmet ve şükranla anar, şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine, gazilerimize, emeklilerimize ve tüm meslektaşlarım ile fedakar ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim."

Program, etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerinin ödüllerini vermesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Sarıkamış Aladağ Akça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
title