Haberler

Türk Bayrağı ile Eğlendiler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Sultans Club 19 Mayıs’ın ilk saatlerinde eğlenmeye gelen yerli turistlere Türk bayrağı dağıtarak Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Sultans Club 19 Mayıs'ın ilk saatlerinde eğlenmeye gelen yerli turistlere Türk bayrağı dağıtarak Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulunan Sultans Club 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramının ilk saatlerinde eğlenmeye gelen turistler eTürk bayrağı dağıttı. 10'uncu yıl marşı çalınan club de 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı kutlandı. Fişeklerin saatlerce sönmediği gecede yerli turistler elerinde bayraklarla eğlendi. Kutlamaların ardından bayraklar yere düşmesin diye club çalışanları tarafından yeniden toplandı. Sabaha kadar süren kutlamalar dans şovlarla devam etti.

Mekanın işletmecisi Adem Atalar Bodrum eğlencelerine yeni bir boyut getirdiklerini belirterek "19 Mayısın ilk saatlerinde gençlik ve spor bayramını kutluyoruz. Çoğunluğu yabancı turistten oluşan müşterilerimize Türk bayrağı dağıttık. Milli bayramımızın coşkusunu turistlere de yaşattık"dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

19 Mayıs Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title