Haberler

TBMM Başkanı Yılmaz Açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur. Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz" dedi.

Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde Ulu Cami avlusundaki bayramlaşma programında, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ramazan ayı boyunca yapılan hayırların kabul olmasını dileyen Yılmaz, bazı ibadetlerin tek başına yapılabileceğini, ancak bayramın tek başına olmayacağını dile getirdi. Yılmaz, bayram için eş, dost, kardeş ve hemşehri lazım olduğunu aktararak, kendisini büyük teveccühle karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti.

Bayramların birliği, beraberliği artırma, kardeşliği güçlendirme, geçmişteki kırgınlıkların ve husumetlerin unutulma günleri olduğuna dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bir olursak, beraber olursak Türkiye daha güçlü olur. Bir olursak, beraber olursak birliğimizi güçlendirirsek Türkiye daha büyük olur. Türkiye büyük olursa, güçlü olursa işte biz bu vatanı almış olduğumuz şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş oluruz. Bir olursak, beraber olursak, güçlü olursak evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakırız, bunun şartı bir ve beraber olmamızdır. Geçmişteki kırgınlıkları unutmamız lazım, bir olacağız, beraber olacağız. Bir olursak, beraber olursak, almış olduğumuz Türkiye'den daha iyi bir Türkiye'yi evlatlarımıza bırakmış olacağız. Bizim bu coğrafya zor, bu coğrafya bizim kaderimizdir, başka yere taşınabilmek de mümkün değildir. Herkesin gideceği bir yeri var ancak Türkiye'nin gidecek başka bir yeri yok. Dolayısıyla bu coğrafyaya sahip çıkmamız lazım."

"Bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım"

Yılmaz, milletin daha çok bir ve beraber olması gerektiğini vurgulayarak şöyle devam etti:

"1071 Malazgirt'ten bu yana da bu coğrafyayı korumak için yedi düvelle mücadele ediyoruz, hala da bitmedi ve bundan sonra daha çok bir ve beraber olmamız lazım ki bu topraklar üzerine plan kuranların planlarını boşa çıkartalım. Cenabı Allah'a hamdolsun bin yıldır bu topraklarda yaşıyorsak bu ana kadar yapılan planları boşa çıktı demektir. Nasıl sağladık, birlik beraberlikle, inşallah bundan sonra bir ve beraber olursak bundan sonra da yedi düvelin bu topraklar ve bu millet için yapmış oldukları planları boşa çıkartırız."

Konuşmasının ardından Yılmaz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 500 tam puan alan Gül Hilal Güllekce'ye hediye verdi.

Programa Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ile vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Sivas Gürün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
title