Haberler

Sultangazi Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu

Güncelleme:

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Nuri Pakdil Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi ve Dijital İletişim Merkezi'ni gezdirdi. Gençlerin Togg turuyla keyifli bir gün geçirdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, gençlere ilçede "E-Spor Takımı" kuracaklarının müjdesini verdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Nuri Pakdil Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı.

Dijital İletişim Merkezi'nde gençlerin sorularını yanıtlayan Dursun, ilçedeki çalışmaları anlatarak gençlerden gelen talep ve önerileri not aldı.

Dursun, Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi'nde hayata geçirdikleri E-Spor Merkezi'ne gençleri davet ederek "Sultangazi Belediyesi E-Spor Takımı" kuracaklarının müjdesini gençlere verdi.

Sohbetin ardından Dursun, gençlere Togg'la ilçede tur attırdı.

Başkan Dursun, yaptığı açıklamada, geleceğin mimarı gençlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Gençlerin fikirlerinin yapacakları projelerde de şekil verdiğini belirten Dursun, şunları kaydetti:

"Bu güzel şehir hepimizin ama en çok siz kıymetli gençlerimizin, bu nedenle sizin görüşleriniz bizler için çok değerli. Gençlerimizin her şeye kendi şehrinde erişebileceği, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerden yeterince yararlanabileceği bir şehir için çalışıyoruz. Bu yüzden ilçedeki kültür merkezlerimizin sayısını artırıyor, gençlerimiz daha çok okusun diye kütüphane ve kitap kafelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Abdurrahman Dursun Anadolu Lisesi Nuri Pakdil Sultangazi TOGG Belediye Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title