Haberler

Sınavlarda Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Verildi

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde, sınavlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi'nde, sınavlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Malatya Valiliği koordinasyonu ile Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülmekte olan, Kalkınma Bakanlığı tarafından Sosyal Destek Projesi ( SODES) kapsamında finanse edilen, Proje Koordinatörleri Serdal Polat ve Abdulkadir Akpolat'ın hazırladıkları, "Başarının anahtarıdır ilgi ve imkansızlıkları beraber aşıyoruz" projeleri çerçevesinde ödül töreni düzenlendi.

Proje kapsamında TEOG ve YGS-LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınavlara daha iyi hazırlanmaları amacıyla kaynak kitaplar, yaprak testler ve hazırlık CD'leri dağıtımı yapıldı. Başarıya Doğru Projesi kapsamında Deneme Sınavlarında dereceye giren öğrencilere ve TEOG 1. Sınav ve YGS sınavlarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törende dereceye giren öğrencilere 16 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet notebook, 9 adet tablet bilgisayar, 30 adet USB bellek, dereceye giren okullar 3 adet projeksiyon cihazı, 10 adet çok fonksiyonlu yazıcı ile ödüllendirildi.

2010 yılından bu yana Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 14 SODES Projesi, SYDV tarafından 2 SODES Projesi olmak üzere toplam 16 Proje ile Akçadağ'a yaklaşık 720 bin 735 TL toplam bütçe aktarıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, şube müdürleri, ANKA Derneğinin yönetici ve üyeleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

milli eğitim müdürlüğü malatya akçadağ Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title