Haberler

Sakarya, Görevindeki 2 Yılı Değerlendirdi

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, hayata geçirdikleri projeler, çalışmalar, önemli isimleri konuk ettikleri toplantılar ve açıklamalarla gündem oluşturduklarını, Çukurova GİAD’ın hedeflenen yerde bulunduğunu, ancak, bu hedefin her yıl büyüdüğünü söyledi.

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, hayata geçirdikleri projeler, çalışmalar, önemli isimleri konuk ettikleri toplantılar ve açıklamalarla gündem oluşturduklarını, Çukurova GİAD'ın hedeflenen yerde bulunduğunu, ancak, bu hedefin her yıl büyüdüğünü söyledi.

30 Mart 2012 tarihinde yapılan genel kurulda göreve gelen Çukurova GİAD 11. Dönem Yönetim Kurulu'nun 2 yıllık görev süresinde sona yaklaşıldı. Başkan Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Mehmet Simge Baş, Genel Sekreter Kazım Tosun, Sayman Hakan Burç, Yönetim Kurulu Üyeleri Efsun Erkemen, Ali Fuat Çerçer ve Rafet Milli'den oluşan yönetimin, 2 yıllık görevi süresinde gerçekleşen faaliyetler, 170 sayfalık faaliyet dergisinde yer aldı. 2 yıl içerisinde gerçekleştirilen 156 faaliyetin yazılı basında 3 milyon 467 bin TL değerindeki reklama eşdeğer toplam 1353 haberde yer verildiği belirtildi. TV'lerde ise canlı yayınlar, özel röportajlar ve haber bültenlerinde olmak 3 milyon 923 bin TL reklam eşdeğerinde yayın gerçekleştiği kaydedildi.

2 yılı değerlendiren Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, sadece üyelerine yönelik hizmet vermeyip, Adana'yı tanıtmanın, Adana'yı sınır ötesine taşıtmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sakarya, "Derneğimizin organizasyonları, faaliyetleri, projeleriyle Adana kötü imajından kurtuldu. Türkiye'nin her yerindeki, hatta, yurtdışındaki insanlar İstanbul, Ankara dışındaki bir kentte çok önemli organizasyonlar gerçekleştirildiğini gördü. Adana'yı iyi yönleriyle konuşmaya, (Adana'da bunlar da oluyormuş) demeye başladı" dedi.

11. Dönemde, en iyiyi yapmak ve Adana'ya en yüksek seviyede katkı koyabilmek amacıyla yola çıktıklarını bildiren Sakarya, şunları söyledi:

"Bu iki yıl içerisinde gerçekten çok başarılı, faydalı, etkili projeler ve programlar gerçekleştirdik. Üyelerimizin verdiği güçlü destek ile çok keyif aldığımız faaliyetler ortaya koyduk. Göreve geldiğimizde derneğimizle, kentimizle ilgili hayallerimiz, ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz vardı. Derneğimizin bölgenin en güçlü derneği olmasını, ülke çapında bilinen, tanınan bir dernek olmasını, iş dünyasında etkin, kentin önde gelen iş adamlarının katılımı ile kaliteli bir şekilde büyümesini hedeflemiştik. 2 yıl boyunca yaptığımız ulusal ve uluslararası programların katkısıyla, tam da hayal ettiğimiz yerdeyiz. Programlarımızda odak noktamız sadece derneğimiz değil, Adana'mız da odak noktamızdı. Kentimizin imajını arttırmayı hedeflemiştik. Yaptığımız programlarla bu imaja daha önce hiç bir sivil toplum örgütünün yapamadığı katkıyı gerçekleştirdik. (Adana'da bunlar da mı oluyormuş?) denilsin istedik. Artık, pek çok önemli yerde, ülkenin dört bir tarafında (Adana'da bunlar da mı oluyormuş?) deniliyor. Adana'da birlik beraberlik duygusu gelişsin istedik. Bu amaçla diğer sivil toplum örgütleri ile beraber olduk. Birlikte hareket ederek güzel bir sinerji oluşturduk. Çukurova GİAD, Her biri yönetim kurulu üyesi gibi çalışarak faaliyetlere destek veren, hepsi Adana sevdalısı olan üyelerinden aldığı güçle Adana'ya katkı koymayı sürdürecektir."

Çukurova GİAD'ın 11. dönemi yönetimi, misafir ettiği konukları, projeleri ve faaliyetleri ile Adana'nın değerine değer kattı. 2 yıllık süreç, Çukurova GİAD'a "İlklerin Derneği" unvanını da kazandırdı. Kadın Platformu kurularak, sosyal sorumluluk projeleri ve çalışmalar etkinleştirdi. Adana'yı yatırım açısından tanıtan İngilizce ve Türkçe tanıtım kitabı hazırlayarak ilke imza atan Çukurova GİAD, Dragon Festivali'ne katılan, Akdeniz Oyunları'nın Adana ayağına destek veren ilk işadamı derneği oldu. Hayalimdeki Adana Fikir ve Proje Yarışması ile Adanalıların hayallerinin projeye dökülmesini sağladı, Adana'ya değer katacak projeleri kitaplaştırdı. Birbirinden önemli konuklarıyla gerçekleştirdiği toplantılarla gündeme damgasını vurdu "Gelişim Atölyeleri Toplantıları"nda Nasuh Mahruki, Ahmet Şerif İzgören, Ferda Binatlı Gümüş, İpek Ateşalp, Tayfun Erdil, "Türkiye Geleceğini Konuşuyor" toplantıları kapsamında CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Onur Öymen, "Bilgi Güçtür" toplantıları kapsamında Prof. Dr. Şükrü Kızılot, 'kriz kahini' olarak bilinen ABD'li ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, efsane başkanlar Londra'nın ilk Mayor'u Ken Livingstone ve Toronto'nun 62 ve 63. dönem Mayor'u David Miller konuk edildiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

çukurova türkiye sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title