Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayımladıkları mesajlarla vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayımladıkları mesajlarla vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kocatepe, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, bayramların, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturduğunu ve gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağladığını belirtti.

Önemli değerleri bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesinin yegane temennileri olduğunu dile getiren Kocatepe, "Bu inançla, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur içinde geçirebilmeleri adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etmek isterim. Tüm çalışma arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

-Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'ın mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yayımladığı mesajda, İslam aleminin büyük bir manevi huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincinin yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı boyunca gerek ibadetlerimizle gerek yaptığımız yardımlarla dünyevi duygulardan bir nebze olsun uzaklaşarak ramazanın manevi iklimi ile ruhlarımızı arındırdık. Yakınlarımızdaki ihtiyaç sahiplerine el uzattık, sofralarımızı sevdiklerimizle paylaştık. 11 ayın sultanı ramazan ayını uğurlarken, birlikteliğimizin ve dayanışma ruhumuzun tazelendiği Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Öte yandan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer de yayımladığı mesajla Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçirilmeleri dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Şükrü Kocatepe Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title