Haberler

Omü İlköğretim Bölümü Etkinlikleri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Eğitim Fakültesi’nde sergi, müzikli drama gösterisi ve halk oyunlarından oluşan etkinlik düzenlediler.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Eğitim Fakültesi'nde sergi, müzikli drama gösterisi ve halk oyunlarından oluşan etkinlik düzenlediler.

Bu sene 17'ncisi düzenlen etkinliği izleyenler, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin hazırladığı müzikli drama gösterisi, Sınıf Öğretmenliği öğrencilerinin halk oyunları ve Müzik Eğitimi Bölümü Ana Çalgı öğrencilerinin bağlama dinletisiyle eğlenceli vakit geçirdiler. Etkinliğe katılanlar ayrıca, öğrencilerin Okul Öncesi Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı ile Materyal Geliştirme ve Okul Öncesinde Matematik Materyal Tasarımı derslerinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan sergiyi de gezme fırsatı buldular.

Öğretim Görevlileri Münevver Biçer, Yaşar Çelik ve Ömer Kanca'nın katkılarıyla hazırlanan etkinliğe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Öğr. Gör. Münevver Çelik, artık gelenek haline gelen İlköğretim Bölümü Etkinlikleri'nden Samsun halkının da haberdar olarak katılmalarını arzu ettiklerini söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title