Haberler

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ın Ulukışla'ya Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Çorum iline atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretlerine Ulukışla ilçesi ile başladı.

Valiler Kararnamesi ile Çorum iline atanan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, veda ziyaretlerine Ulukışla ilçesi ile başladı.

Niğde Valisi olarak 2013 yılından bu yana görev yapan ve Çorum Valiliğine atanan Vali Necmeddin Kılıç için Ulukışla ilçesinde Kaymakamlık tarafından Veda Programı düzenlendi. Vali Kılıç, Ulukışla Öküz Mehmed Paşa Kervansarayında ilçe idarecileri, muhtarlar ve halkın katıldığı kalabalık tarafından karşılandı.

Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu tarafından Vali Necmeddin Kılıç'a "Fahri Hemşerilik Beratı" ve Osmanlı Tuğrası takdim edilirken; Kılan, Darboğaz, Çiftehan Köy Muhtarı ile Ulukışla Muhtarlar Derneği de köylere yapılan hizmetler anısına manevi değeri olan yöresel el ürünleri hediye ettiler.

Buradaki programın ardından Vali Necmeddin Kılıç'ın katkıları ile Ulukışla'ya yapılan yeni Kaymakamlık binası ve yeni Kaymakam konağı bahçesine hatıra kalması için Çınar ağacı dikildi.

Ulukışla'ya veda ederek ayrılan Vali Kılıç daha sonra veda ziyaretleri kapsamında, Çamardı ilçesine geçti. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmeddin Kılıç Ulukışla Çorum Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title