Haberler

Niğde Belediyesi İngilizce ve Bilgisayar Kursu Açıyor

Niğde Belediyesi İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü kursu açıyor.

Niğde Belediyesi İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü kursu açıyor. Kültürel ve Sosyal Faaliyetlerde her zaman olduğu gibi ilklere imza atmaya devam eden Niğde Belediyesi iki kurs daha açıyor.

İstihdam amacıyla NİĞMEK (Niğde Meslek Edindirme Kursları) kapsamında değişik branşlarda kurslar açarak sosyal hizmetlerine de aralıksız devam eden Niğde Belediyesi devam eden Aşçılık, Bilgisayarlı Ön Muhasebe, Satış Elemanlığı, Enstrüman alanında Keman, Gitar, Ney ve Bağlama kurslarının yanı sıra İngilizce ve Bilgisayar Operatörlüğü branşında da iki kurs daha açıyor.

Geçtiğimiz günlerde Satış Elemanlığı, Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu ve Aşçılık kurslarını açan Niğde Belediyesi Başkanlığı, bu kez Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Bilgisayar Operatörlüğü ve İngilizce kursları düzenliyor.

Ücretsiz olarak düzenlenecek 160 saatlik Bilgisayar operatörlüğü ve 120 saatlik İngilizce kurslarına katılmak isteyenler Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. Yoğun ilginin olduğu İngilizce ve Bilgisayar Kurslarına başvurular devam ediyor.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, insanların elinde bir mesleğinin olmasının iş bulmasını kolaylaştıracağını belirterek, kursların önemine değindi. Başkan Akdoğan; "Niğde Belediyesi tarafından kurulduğu günden beri bir çok alanda eğitim vererek, katılımcıları meslek sahibi yapan NİĞMEK bünyesinde çok sayıda kurs açtık, kursiyerleri meslek sahibi yaptık, iş bulmalarını kolaylaştırdık. Kurslarımız istek ve talepler doğrultusunda diğer kurumlarımız ile de işbirliği yaparak devam etmektedir." şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağlama Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title