Haberler

Muşlular Yağmur Engeline Takıldı

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda sahne alacak olan Muşlular Derneği yağmur engeline takıldı.

Darıca Belediyesi 9. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nda sahne alacak olan Muşlular Derneği yağmur engeline takıldı.

Bölgede etkisini sürdüren aşırı yağış nedeniyle Muşlular Dernek Gecesi iptal edildi. Program için günler öncesinden hazırlık yapan Muşlular Dernek Yönetimi ve bölgedeki Muş'lu vatandaşlar programın iptali dolayısıyla büyük üzüntü yaşarken, program için Darıca'ya gelen konuklar ile Muşlular Dernek Yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ettiler.

Muşlular gecesi için Darıca'ya gelen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Yalova Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunurken, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak, Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ile birlikte dokuz yıldır ülkenin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik projesi olarak hayata geçirdiğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması sayesinde, ülkemizin bütün güzelliklerini hep birlikte yaşayarak öğreniyoruz. Doğusundan, batısına, kuzeyinden güneyine ülkemizin dört bir yanına ait, örf, adet, gelenek ve görenekleri yaşatma adına önemli bir proje olarak gördüğümüz Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasına halkımızın da büyük ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Her akşam on binlerce insan hem değişik kültürleri tanıyor, hem de ailece gönüllerinde eğleniyorlar. İnsanlarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Değişik kültürler arasında birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren ve Darıca'ya mal olmuş bu projemiz önümüzdeki yıllarda da örnek bir proje olarak devam edecek" diyerek etkinliklerle ilgili misafirlerine bilgiler aktardı.

Başkan Karabacak daha sonra misafirleriyle birlikte Darıca sahilde gezinti yaptı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Karabacak Darıca Yalova Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title