Haberler

Minik Öğrenciler Gösteri Düzenledi

Gaziantep’te anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile yılsonu gösterisi düzenledi.

Gaziantep'te anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile yılsonu gösterisi düzenledi.

Şahinbey İlçesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile yıl sonu gösterisi düzenledi. Şahinbey Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programın açış konuşmasını Okul Müdürü Hikmet Topakkaya yaptı. Topakkaya," Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk halkı için var olma ve yok olma savaşı içerisinde egemenliğini ilan ettiği tarih olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılı kutlama programı ve 2014-2015 öğretim yılı sene sonu okul öncesi şenliğimize hepiniz hoş geldiniz" diyerek programın gerçekleştirilmesinde emeği olan öğretmenlere ve kendilerine salon tahsisinde bulunan Şahinbey Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konuşmanın ardından okulda yıl boyunca yapılan çalışmaların bulunduğu slayt gösterisi yapıldı. Daha sonra velilerin alkışları arasında sahneye çıkan öğrenciler marifetlerini sergiledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Zübeyde Hanım Gaziantep 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title