Haberler

Konak'ta 4 Bin Yaz Okulu Sporcusu Var

Konak Belediyesi'nin spor okulları, kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

Konak Belediyesi'nin spor okulları, kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, yoga, plates, aerobik, taekwondo, izcilik, yüzme, halkoyunları, bocce ve atletizm olmak üzere toplam 13 branşta, 7'den 70'e, 4 bin kişiye, 60 öğretmen kurs veriyor.

Kurslar Konak Semt Merkezleri, anlaşmalı spor tesisleri ve milli eğitime bağlı okulların spor salonlarında veriliyor. Yüzme kursu ise Alsancak Yüzme Havuzu'nda veriliyor.

Kursların kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da aralıksız devam edeceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kurslarda başarılı olan sporcuların Konak Belediyesi Spor Kulübü'ne kazandırıldığını söyledi. Her dönem kursların kadınlar, gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tartan, "Çocuklarımızı sokaklarda boş dolaşmaktan ve zararlı alışkanlıklar edinmesinden sporla alıkoyuyoruz. Çok başarılı kursiyerler oluyor, onları da kulübümüze kazandırıyoruz. Yetiştirip, lisans sahibi yapıyoruz, büyük kulüplerin altyapısına veriyoruz. Bir başka deyişle İzmir'de sporcu yetiştiriciliği yapıyoruz" diye konuştu.

Tartan, vatandaşların yüzme hariç tüm spor kurslarından ücretsiz yararlandığını da sözlerine ekledi.

KURS VERİLEN SEMT MERKEZLERİ VE SPOR TESİSLERİ

Gültepe, İsmatpaşa, Hatay Semt Merkezleri, Atamer Spor Merkezi, MTK, Altıntaş, Toros, Levent, Zafer Tepe, Göztepe Gürsel Aksel, 9 Eylül Rektörlüğü, Atilla, Osman Kibar Spor Tesisleri, Alsancak Yüzme Havuzu, Halkapınar Spor Salonu ve Seha Aksoy Atletizm Pisti.

KURSLARIN VERİLDİĞİ MİLLİ EĞİTİM OKULLARI

13 okulun spor salonunda kurs veriliyor.

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Namık Kemal Lisesi, Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi, İbni Sina, Murat Reis, Hakimiyeti Milliye, Boğaziçi, Şerif Eczacıbaşı, Kemal Atatürk, Şehit Fethibey, 19 Mayıs, Gültepe ve Mimar Selim İlköğretim Okulu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Gültepe İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title