Haberler

Kemeraltı'ndaki Milli Kütüphane Caddesi Yenilendi

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında Milli Kütüphane Caddesi, renkli çiçekler ve ağaçlarla donatılarak yeni bir görünüme kavuştu. Cadde, yeni oturma alanlarıyla da daha kullanışlı hale getirildi.

Kemeraltı'ndaki altyapı ve üst yapıya yönelik yenileme çalışmaları kapsamında düzenlenen Milli Kütüphane Caddesi'ni yepyeni bir görünüme kavuştu. Cadde, rengarenk çiçekler, limon, mandalina ve erguvan ağaçlarıyla donatıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kemeraltı Çarşısı'nda başlattığı tarihi yenileme projesinin ilk etabı tamamlandı. İlk etapta yer alan Milli Kütüphane Caddesi baştan sona yenilendi ayrıca peyzaj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşturuldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları kapsamında yoğun bir geçiş alanı olarak kullanılan cadde yeniden tasarlanarak daha geniş ve ferah bir görünüme kavuştu. Caddenin yeşil alanları yeniden düzenlendi. Alanın daha verimli kullanılması için karşılıklı geçişlere yer verildi. Yeşil alanlardaki bitki seçiminde renk etkisi göz önünde bulundurulurken, dikilen limon, mandalina ve erguvan ağaçları alana ferah bir hava kattı.

YENİ OTURMA ALANLARI

Her gün binlerce yurttaşın kullandığı Milli Kütüphane Caddesi'nde yeni prekast oturma birimleriyle oturma alanları arttırılarak caddenin tamamına yayıldı. İZBETON Kent Mobilyaları Fabrikası'nda üretilen 32 adet bank caddeye takıldı. Beton ve ahşap malzeme seçimleri uzun süre kullanılabilmesi sebebiyle tercih edildi. Yeni görünümüyle Milli Kütüphane Caddesi, yurttaşların keyifle vakit geçirebilecekleri bir alan oldu.

Kaynak: ANKA / Yerel

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Yerel Haberler Yerel Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title