Haberler

Kdz. Ereğli'de Demokrasi Nöbeti Tutulacak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi’nde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü” etkinlikleri düzenlenecek.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi'nde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü" etkinlikleri düzenlenecek.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ve Kdz. Ereğli Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'ndan gelen yazı üzerine Kdz. Ereğli'de gerçekleşecek '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlik programına ilişkin yeni bir düzenleme yaptı. Buna göre Ereğli'de 15 Temmuz Cumartesi günü, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı köprülü kavşak bölgesinden başlayarak 'Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü' gerçekleştirilecek, ardından da Atatürk Anıtı Önü'nde sabaha kadar demokrasi nöbeti tutulacak.

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinliklerine toplumun her kesimini davet eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Uysal konuşmasında, "Kdz. Ereğli Belediyesi olarak; 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yılında, İlçe Kaymakamlığımız ile birlikte, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri için hazırlıklarımızı tamamladık. Hain darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca süren demokrasi nöbetlerinde, bir ve beraber olan siz güzel şehrimin güzel insanlarını, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 19: 30'da ilçemiz Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı köprülü kavşak bölgesinden başlayacak 'Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü'ne ardından da Atatürk Anıtı Önü'nde sabaha kadar sürecek Demokrasi nöbetine davet ediyorum" açıklamasında bulundu. İçişleri Bakanlığından gelen yazı sonrası daha önce 5 gün süreceği açıklanan demokrasi nöbeti sadece 15 Temmuz Cumartesi gecesi tutulacak" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de Abdi Pekçi Sergi salonunda "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf sergisi" ziyaret edilerek, anı defteri imzalanacak aynı gün saat 18: 00'de de Atatürk Kültür Merkezi Vedat Can Salonu'nda Kaymakamlık ve Halk Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "15 Temmuz'u Unutma" adlı resim sergisinin açılışı yapılacak.

Bu arada Atatürk Anıtı önünde gerçekleşecek Demokrasi Nöbeti programı kapsamında saat 21.30'da yazar Bahadır Yenişehirlioğlu'nun söyleşi ve imza günü gerçekleşecek.

Bu arada etkinlikler kapsamında 11 Temmuz 2017 Salı günü ( yarın ) öğle namazına müteakip Ali Molla Camii'nde 15 Temmuz Şehitlerinin ruhuna Mevlid-i Şerif, aynı gün saat 14: 30'da Kestaneci Mezarlığı, 15: 15'de şehir mezarlığı, 16: 00' da Belen Mezarlıklarında dua okunacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Hüseyin Uysal Karadeniz Zonguldak Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

title