Haberler

Kadınlar Futbol İkinci Ligi

Kadınlar futbolunda 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Nijerya, Norveç ve Rusya'dan oyuncu transfer ederek şampiyon olmayı istiyor.

Kadınlar futbolunda 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Nijerya, Norveç ve Rusya'dan oyuncu transfer ederek şampiyon olmayı istiyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadınlar Futbol 2. Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lig'e yükselen 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonda şampiyon olmayı hedefliyor.

Gelecek sezon Kadınlar Futbol 1 Ligi'nde mücadele edecek 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, kadrosunu güçlendirmek için Nijerya, Norveç ve Rusya'da oyuncu transferi çalışmalarına başladı.

Hedef, şampiyonluk

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, yurtdışında transfer çalışmalarının devam ettiğini, hedeflerinin ligde sadece kalıcılık değil, şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Şampiyonluk hedefine ulaşabilecek bir kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Türk, "Üç ülkede yabancı oyuncu transferi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir sezondur izlediğimiz oyuncular bulunuyor. Kadromuza üç yabancı oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Muratpaşa Antalya Nijerya Norveç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title