Haberler

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

Memur Sen Ardahan Temsilcisi Serkan Karataş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Memur-Sen Ardahan Temsilcisi Serkan Karataş, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Karataş yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına seyirci kalınmaması için çağrıda bulunarak, İsrail'in karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini savundu.

Buna başka devletlerin sessiz kaldığını dikkati çeken Karataş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Terör devleti İsrail ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Beş gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor. Meskenleri buldozerlerle yıkıyor, küçücük çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var,"

Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail'in bir kez daha ayaklar altına aldığını belirten Karataş, "20. yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren terör örgütü olarak Müslüman kanı akıtmaya başlayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i, destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz" ifadelerini kullandı. - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Ardahan Karataş İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title