Haberler

İnegöl'de Bu Kez De Polis Lojmanlarında Yangın Çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesi yaşanan olaylarala gündemden düşmüyor

İnegöl ilçesinde geçtiğimiz Temmuz ayında bıçaklanma ile sonuçlanan kavganın ardından gözaltına alınan altı doğu kökenli vatandaşın kendilerine teslim edilmemesini protesto eden yaklaşık 2 bin kişinin kontrolden çıkan öfkesi, zanlıların gözaltına alındığı Merkez Polis Merkezi'nin taşlanması ile başlayıp, resmi kurum ve kuruluşlara ait çok sayıda aracın yakılması görevli memurların yaralanmasıyla devam etmişti.

Olayların yatıştırılmasından sonra ilçe emniyet müdürlüğü olayların yaşandığı Merkez Polis Karakolu'nun ismini Önleyici Hizmetler Büro Amirliği olarak değiştirmişti. İnegöl'de geçtiğimiz 12 Kasım gecesi Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'nde yaşanan bir başka olayda, cinnet getiren polis Memuru Suat Karabağ, tabancasıyla dehşet saçtı.

Halil Kazan isimli arkadaşını şehit eden, Selahattin Arslan ve Murat Solak isimli polis memurlarını ağır yaralayan Suat Karabağ, yüzlerce merminin sıkıldığı olayın ardından etkisiz hale getirilerek yakalanmış daha sonra tutuklanmıştı.

DÜN GECEDE LOJMANDA KORKU YAŞANDI

İnegöl polisinin son dört ay içersinde yaşadığı iki ayrı olaya dün gece bir yenisi daha eklendi. İnegöl'ün Kemalpaşa Mahallesi Kavak Sokak'ta bulunan polis lojmanlarında sabaha karşı yangın çıktı.

Yangın, sönmemiş közlerin polis lojmanları önünde bulunan odunluğun önüne dökülmesi sonucu meydana geldi. Saatteki hızı 65 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle odunluğa sıçrayan közler yangına neden oldu. Yükselen alevler buradaki küçük tüplerin patlamasına, lojmanın giriş katında oturan Polis Memuru Mustafa Dokur ve Mehmet Nazlı'nın evlerinde yanmasına neden oldu.

Binadan boşaltılan aileler yangının söndürülmesini dehşet içersinde izlerken olayda can kaybının olmaması sevinçle karşılandı.

Yangınla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

title