Haberler

Rainbow Kayserispor, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Güncelleme:

Selçuklu Belediyesini 37-31 yenerek Süper Lig'e birinci sırada çıkan Rainbow Kayserispor, törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Erkekler Hentbol 1. lig play-off final grubu müsabakalarında Selçuklu Belediyesi'ni 37-31 yenerek Süper Lig'e birinci sırada çıkan Rainbow Kayserispor, törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Atatürk Spor Salonu'nda 3 gündür oynanan maçlarda, Rainbow Kayserispor, mücadele ettiği 3 karşılaşmadan 6 puan alarak Süper Lig'e birinci sırada çıktı.

Amasya Taşova YİBO ise 3 karşılaşmada 4 puan toplayarak, Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.

Maçın ardından düzenlenen törenle Rainbow Kayserispor'a şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Alper Tanrısever takdim etti.

Rainbow Kayserispor Antrenörü Yücel Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kazandıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

"Güzel bir ekibimiz ve her şeyini feda eden bir başkanımız var" diyen Şimşek, şöyle konuştu:

"Bize şampiyonluk yakışırdı, üçte üç yakışırdı. Yarı finalde üçte üç yaptık. Play-off'ta da üçte üç yaptık. Bu, bizim başlangıcımız, inşallah gerisi de gelecek. Diğer takımlar da çok güzel performans sergilediler. Onları da ayrıca tebrik ediyoruz. Rainbow, birinci lige renk kattı. Süper Lig'e de aynı rengi katacağımız inancındayım."

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel ise 3 yıldır takımı Süper Lig'e çıkartmak için mücadele verdiklerini dile getirdi.

Aldıkları sonuçtan çok mutlu olduklarını aktaran Şenel, "14 arslan yürekli gençle 10 aydır çalışıyoruz. Hepsini teker teker tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Buradan ayrıca başta ailem olmak üzere bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" diye konuştu. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Kayserispor Selçuklu Taşova Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title