Haberler

Halk Müziğinin Divası Nilüferli Oldu

Bursa’nın Nilüfer ilçesine yerleşen Türk Halk Müziği’nin duayen ismi Bedia Akartürk, Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine yerleşen Türk Halk Müziği'nin duayen ismi Bedia Akartürk, Başkan Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Başkan Bozbey, Nilüfer'de yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirten ünlü sanatçıya, "Umarım sizi de gülümseteceğiz" dedi.

Sesiyle gönüllerde taht kuran Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti. 55 yıllık sanat hayatını geride bırakan halk müziğinin divası Bedia Akatürk, ailesiyle birlikte Nilüfer'e yerleştiğini açıkladı. Kızı Nihan Seller'in de hazır bulunduğu ziyarette Nilüfer'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Akartürk, "Başkan Mustafa Bozbey'in çok sevildiğini duydum. Daha önce tanışmıştık ve çok sevildiğini kendim de gözlemledim. Allah değerli başkanımıza sağlık versin ve hep birlikte olalım" dedi. Nilüferliler'in yakın ilgisine teşekkür eden Akartürk, yarım asırlık sanat hayatında türkülerle her eve girdiğini ve insanlarda hatıralar bıraktığını da vurguladı.

Usta sanatçının Nilüfer ilçesine yerleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey de "Değerli sanatçımızın Nilüferli olması bizi çok mutlu etti. O sadece sanatçı değil aynı zamanda topluma yön veren bir insandır. İnanılmaz bir sesi ve güzel insanı Nilüfer'de ağırlamaktan çok mutluyuz. Nilüfer'e hoş geldiniz ve umarım sizi de gülümseteceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Bedia Akartürk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title