Haberler

Hakan Kayalp'den Pastalı Jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Atatürk’ün Ayvalık’a Gelişinin 81. Yıl dönümünde ilçede faaliyet gösteren haber gazetecilerle düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Atatürk'ün Ayvalık'a Gelişinin 81. Yıl dönümünde ilçede faaliyet gösteren haber gazetecilerle düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Hükümetiyle, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak; yol, su, kanalizasyon, köprü, eğitim ve sportif faaliyetlerle ilgili konularda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Kayaalp, 13 Nisan günü doğan ve gazeteci Suat Salgın'a da sürpriz bir pastalı doğum günü kutlaması jestinde bulundu.

Beraberinde; AK Parti Ayvalık İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Anıl Okyar'ın yanı sıra AK Parti İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu öğle yemeği sırasında 43 yaşına giren haber muhabiri Salgın'ın duygusal anlar yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'in bu jestine gazeteci Suat Salgın'ın ise şaşkınlıktan sadece teşekkür edebildiği gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Balıkesir Ak Parti Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title