Haberler

Eşref Uslu, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'nda

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, AK Parti’den birinci sırada belediye meclis üyesi seçilen Eşref Uslu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’na seçildi.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, AK Parti'den birinci sırada belediye meclis üyesi seçilen Eşref Uslu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'na seçildi.

Gömeç'te Ak Parti İlçe Başkanıyken, birinci sıradan belediye meclis üyeliğine seçilen 47 yaşında ve 4 çocuk babası Eşref Uslu, büyükşehirde yapılan komisyon seçimlerinde 7 kişilik Kırsal Kalkınma, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu'na seçildi. Balıkesir'de tarım ve hayvancılığın çok iyi olduğunu anlatan Uslu," İlimiz de tarım ve hayvancılığa katkı sağlamak için uğraş vereceğiz. Büyükşehir Belediye başkanımız Edip Uğur'un öncülüğünde tarım ve hayvancılığımıza daha iyi bir yere getirmek için çalışacağız. Körfez bölgesinde vatandaşlarımızın yüzde 70 geçim kaynağı olan zeytinciliğin geliştirilmesi için de elimizden geleni yapacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Ak Parti Gömeç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title