Haberler

Eşen Çayı'nda Gondolla Gezilecek"

AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Eşen’deki seçim bürosu için açılış düzenledi.

AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Eşen'deki seçim bürosu için açılış düzenledi. Açılışa AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar da katıldı. Açılışa yaklaşık 4 bin kişinin katılırken, açılış mitinge dönüştü. Fethiye ilçe Başkanı Mustafa Ali Türkan'ın coşku dolu konuşmalarıyla başlayan Eşen seçim bürosu açılışında ilçe başkanı Fatih Doğru da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

"SEYDİKEMER'İ DÜNYANIN GÖZ BEBEĞİ YAPACAĞIZ"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmanadar, "Muğla'nın bütün ilçelerinde süper belediye başkan adaylarımız var. Muğla'nın bütün her yerinde Ak Parti rüzgarı esiyor. Bu muhteşem kalabalığı gördüm ya, 30 Mart'ta ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Yakup Otgöz de Seydikemer Belediye Başkanı olacak. Bundan sonra her şey planlı programlı olarak her sorunu toplu olarak çözeceğiz. Üstadımız büyük insan başbakanımız büyükşehir yasasını, her kesimin hizmet alabilmesi için çıkardı, köydeki vatandaşımızda hizmet alsın diye çıkardı" dedi. Seydikemer'i dünyanın göz bebeği haline getireceklerini söyleyen Harmandar, Muğla şimdiye kadar hak ettiği hizmeti alamadığını belirtti. 30 Mart seçimlerinin Muğla'da sürpriz olacağını söyleyen Harmandar her tarafta seçimi alacağız diyerek, "Gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

"EŞEN ÇAYI'NDA GONDOLLA GEZECEKSİNİZ"

Eşen çayı ıslah projesini de anlatan Harmandar, "Islahtan sonra Seydikemer'in çehresi ummadığınız bir şekilde değişecek. Islahtan sonra gondolla gezebileceksiniz" dedi.

"MİLLETE HİZMET SEVDALISI OLARAK BU YOLA ÇIKTIK"

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, "Millete hizmet sevdalısı olarak çıkılan bu kutlu yolda, 12 yıldan beri ülkemize yaptıklarımız Seydikemer ve Eşen'e yaptıklarımız ortada. Biz İktidara geldiğimizden bugüne kadar yaptıklarımızı ve yapacaklarımız hep anlattık; verdiğimiz sözlerin hep arkasında olduk. Bugüne kadar Muğla'ya yaptıklarımız kitaplara sığmaz oldu. Başkaları gibi söz verip de yapmayanlardan hiç biz zaman olmadık. Hiç bir zamanda yapamayacağımız hizmetlere de imza atmadık; atmayı da düşünmüyoruz. Biz Seydikemer'i İlçe yapmak için yola çıktığımız zaman, bize inanmayanlar, Seydikemer'in ilçe olmasından sonra doğan rantı paylaşmaya çalıştılar. Bizler bu zamana kadar millete hizmet için, millete hizmet davasında ne gerekiyorsa hep onun peşinden gittik. Muğla Büyükşehir olsun, Seydikemer ilçe olsun daha iyi hizmet alsın dedik. Yine karşımıza çıkıp, Muğla Büyükşehir olmasın, Muğla'ya hizmet sizden gelecekse gelmesinler dediler. Mecliste büyükşehir olmasın diye hayır oy verdiler. Mecliste olan büyükşehir belediye başkan adayı olan, cumhurbaşkanının karşısına çıktı, Muğla büyükşehir olmasın diye mücadele verdi. Biz her gün köy köy dolaştık, Muğla Büyükşehir olunca ne gibi hizmetler alırsınız, daha çok hizmetler alırsınız diye anlattık. Seçime 20 gün kala sokakları karıştırmanın, milletin otobüsüne millerin itfaiye aracına,milletin dükkanına zarar vermenin siyasetin uzaktan yakından alakası yok"

"HİZMET GELECEKSE MANSUR HOCAMLA GELECEK"

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut Muğla Belediye Başkanı'nı da eleştiren Öztürk, "Muğla merkezin yıllardır kanalizasyon ve içme suyu sorununu çözemeyenler buralara nasıl hizmet getirecek. Buralara hizmet gelecekse, Yakup Başkanım ve Seydilerli olan Mansur Hocamın sayesinde gelecek" dedi.

Büyük bir coşkuyla konuşmalarına başlayan Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, 25 yıllık muhtarlık ve belediye başkanlığı döneminde asla partizanlık yapamadığını kazanması durumunda yine yapmayacağını ifade etti. 4-5 gündür hastanede olmasına rağmen Eşenli kardeşleri için hastaneden çıktığını ifade eden Otgöz, Eşen'de görev yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında "Eşenin sorunlarını biliyorum. 10 yıl muhtarlık 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bana 25 yıldır güvenen Karadere halkıma teşekkür ediyorum. Seçimin en zor tarafı, sandıktan galip çıkmaktır. Ben 5 dönem sandıktan galip çıkmasının tek nedeni partizanlık yapmadan herkese eşit hizmet götürüşümüzdür. AK Partinin Seydikemer'in belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Bizim Seydikemer'e yapacak çok şeylerimiz var. Mazeret lüksümüz olmadı olmayacak. Gece gündüz çalışacağız. Bölgenin sorunlarını iyi biliyorum. Bizi iktidarlar buluşturun hizmetleri bize bırakın" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Otgöz Seydikemer Ak Parti Eşen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title