Haberler

Emniyet Müdürü Tom'dan, Dagc'ye Ziyaret

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Erzurum'a Yaklaşık 25 Gün Önce Atanan Emniyet Müdürü Ali Tom, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ne (Dagc) İadei Ziyarette Bulundu.

Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Erzurum'a yaklaşık 25 gün önce atanan Emniyet Müdürü Ali Tom, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne (DAGC) iadei ziyarette bulundu.

Cemiyet binasında DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ile yaygın ve yerel basın temsilcisi gazetecilerle bir araya gelen Müdür Tom, basının sorunları hakkında bilgi aldı. Erzurum'da devletin verdiği yetkiler çerçevesinde elinden geleni yapacağını belirten Müdür Tom, suçların aydınlanması, suçluların yakalanması noktasında vatandaşlardan destek istedi. İlerleyen günlerde emniyete yeni hizmet araçları alınması ve ekip sayısının artırılması için girişimlerde bulunduğunu ifade eden Müdür Tom, şehrin yakın bir zaman da MOBESE kameralarla gözetleneceğini de vurguladı.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy'da ziyaret için teşekkür ederek, gazeteciler olarak doğru, dürüst ve tarafsızlık ilkesinden ödün vermeden basın hizmetinin sürdürülmeye çalışıldığını belirtti.

(AA-İRT-Y)

23.01.2008 18:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title