Haberler

DPÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Binası Yenilendi

Güncelleme:

DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasında yenilenen servisler, Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle hizmete sunuldu.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasında yenilenen servisler, Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle hizmete sunuldu.

Törende konuşan Vali Yılmaz, hastanenin insan odaklı bir hizmet anlayışıyla çalışdığını dile getirdi.

Vali Yılmaz, şöyle konuştu: "Bir aydan beri, aralıksız yapılan hizmetlerin hayata geçirilmesiyle değişik zaman ve mekanlarda sizlerle yine birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hastanemiz içerisinde genel olarak yapılmış olan çalışmalara baktığımızda, orta ölçekli bir ilçe hastanesine yapılan yatırım kadar hizmet yapıldığını görüyoruz. Bu çalışmalar; parça parça yapılmış olsa da, atıl kalan alanların hizmete kazandırılması ve herkesin özveriyle kendi mekanlarından feragat etmesiyle vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasının bir sonucudur. Eskiden hastaneye girdiğimiz zaman korkardık, çekinirdik. Bugün çok şükür Türkiye'nin her yerinde artık hastaneler en güvenli yerler olarak anılmaktadır. Düne kadar sağlanan imkanların bugün çok üzerine çıktığımızı görüyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında kitaplığından, koltuklardan, hasta bakım servislerine kadar, kapıda sizi karşılayan danışmadan yemekhane birimine kadar, hastaneye girişten taburcu oluncaya kadar sunulan hizmetler hastanelere olan güveni kat kat arttırmıştır. Artık özel sektörün gördüğü ilgiden daha fazlasını Devlet Hastaneleri görmektedir. Yapılan bu hizmetlerde Dumlupınar Üniversitemizin katkılarını unutmamak gerekmekte. Hem kaynak olarak hemde yetişmiş uzman akademisyenlerimizin burada hizmetleri, vatandaşlarımızın şehrimizin dışında şifa aramasını gereksiz kılmıştır. İfade edilen rakamsal yatırımların bir çoğu üniversitemizin katkılarıyla temin edildi. İnsan odaklı hizmet anlayışı içerisinde bu çalışmaların devam edeceğini ve daha da artarak gerçekleşmesini temenni ediyorum. Tüm bu çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah güler yüzle hastanelerimizden ayrılırlar."

Şerif Yılmaz, yenilenen servislerin açılışından sonra yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Servis hizmetlerinin verildiği odalarda hastaları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyen Vali Yılmaz, yapılan hizmetlerin yansımalarını vatandaşların ağızdan dinledi.

Törene Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Büber, Daire ve Şube Müdürleri, hastane personeli ve vatandaşları katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evliya Çelebi Şerif Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title