Haberler

Dursunbey Osb Kuruluş Protokolü İmzalandı

Dursunbey’de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar tüm hızıyla sürerken Bakanlık tarafından 2017 yatırım planına alınacak olan organize sanayinin müteşebbis heyet, yönetim ve denetim kurulu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başkanlığında oluşturuldu.

Dursunbey'de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar tüm hızıyla sürerken Bakanlık tarafından 2017 yatırım planına alınacak olan organize sanayinin müteşebbis heyet, yönetim ve denetim kurulu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başkanlığında oluşturuldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başkanlığında toplanan Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu toplantısına Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Bilim Sanayi İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, sanayiciler katıldı. Dursunbey'e kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, burada kurulacak olan fabrikaların İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.Başkan Bahçavan OSB'nin 2017 yılı Bakanlık yatırım planına alınması için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'lün kendilerine 29 Kasım tarihine kadar süre verdiğini bu tarihe kadar OSB'nin müteşebbis heyeti ve yönetiminin oluşmasını istediğini belirtti. OSB ve ilçeye kazanımları hakkında Başkan Uğur'a detaylı bilgiler veren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 2019 yılında burada ilk fabrikanın dumanını görmek istediklerini de ifade etti. Konuşmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'da Dursunbey OSB'ye yatırımcı desteğinde bulunacakları sözünü verdi ve OSB Kuruluş protokolüne ilk imzayı attı.

(HD- - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Edip Uğur Balıkesir Dursunbey Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title