Haberler

DES İsrail Vahşetini Kınadı

Güncelleme:

Demokrat Eğitimciler Sendikası, İsrail vahşetini kınadı.

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi ve (DES) Batman İl Koordinatörü Şeyhmus Özcan, sendika olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısını ve bu zulme seyirci kalan tüm güçleri şiddetle kınadığını söyledi.

Özcan yaptığı yazılı açıklamasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik kara saldırısı ve askeri operasyonları nedeniyle Gazze'de masum sivillerin, çocuk ve kadınların yaşamlarını yitirmesinden ve yaralıların çokluğundan büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Gazze'de insani durumun kötüleşmesinden endişe duyduklarını ifade eden Özcan, " İsrail'in kanun tanımaz, insanlık dışı, şımarık ve pervasız saldırısını şiddetle kınıyoruz. İsrail geçmişte olduğu gibi bugünde uluslar arası yasaları dikkate almadan, masum sivilleri, çocuk ve kadınları katlederek haksız işgal planlarını sürdürmeye devam etmektedir. Gazze'de insani durumun hızlı ve dramatik şekilde kötüleşmesinden derin endişe duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İsrail Batman Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title