Haberler

Denizli'de 18. Finans Sempozyumu Başladı

Güncelleme:

PAÜ İİBF ve Finans Bilim Platformu tarafından düzenlenen "18. Ulusal Finans Sempozyumu", toplam 250 katılımcıyla Pamukkale Colossae Otelde başladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Finans Bilim Platformu tarafından düzenlenen "18.Ulusal Finans Sempozyumu", 64 farklı ilden bilim adamı ve çeşitli meslek gruplarından toplam 250 katılımcıyla Pamukkale Colossae Otel'de başladı.

15-18 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan sempozyumun açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik,Finans Bilim Platformu Başkanı Prof. Dr. Metin Kamil Ercan, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, öğretim elemanları ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk olarak söz alan Finans Bilim Platformu Başkanı Prof. Dr. Metin Kamil Ercan, Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, platformun çalışmalarından bilgiler aktardı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, sempozyuma finans alanındaki akademisyen, araştırmacı ve uzmanlar ile reel sektör yetkililerinin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Denizli'nin sosyoekonomik gelişmişlik endeksi sırasında 12. sırada olduğunu belirten Prof. Dr. Aygören, ekonomik bakımdan tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinin her üçününde dinamik bir görünüm sergilediği önemli bir merkez olduğunu kaydetti. Denizli'nin OSGB'de 130 fabrika ile önemli istihdam sağladığını ifade eden Aygören, ihraç sıralamasında ise Denizli'nin Türkiye'de sekizinci sırada olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından ilk oturuma geçildi. Moderatörlüğü Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş'ın yaptığı panelde Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, Takas ve Saklama Bankası AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sezai Bekgöz ve Merkezi Kayıt Kuruluşu AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Dr. Orcan Çörtük panelist olarak yer aldılar. Panelin ardından Dekan Prof. Dr. Hakan Aygören, oturum başkanı ve panelistlere plaket takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Yerel Haberler

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Bakmadan Geçme

Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title