Haberler

Büyükşehir Çalışanlarına Tiyatro Oyunu ile Etik Kavramı Anlatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, “Herkes Kendi İşine Baksın Değil, Herkes Kendi İçine Baksın” adlı tiyatro oyunu ile etik kavramı anlatıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, "Herkes Kendi İşine Baksın Değil, Herkes Kendi İçine Baksın" adlı tiyatro oyunu ile etik kavramı anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi, 25-31 Mayıs Etik Haftası etkinlikleri çerçevesinde belediye çalışanlarına yönelik tiyatro gösterimi düzenlendi. Etik Komisyon Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, oyun öncesinde bir konuşma yaptı. Etik Haftası kutlamalarının genellikle paneller, söyleşiler veya teorik metinlerin dağıtımı şeklinde geliştiğine işaret eden Gökbel, "Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi Etik Kurulu Komisyonu olarak bu yıl bu konsepti değiştirmek düşüncesiyle yola çıktık. Etik konulu temaların işlendiği kısa skeçlerle hem size bu konuda yeterli mesajları vermek arzusunda olduk hem de güzel bir saat geçirmenizi istedik" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da kurumsal kimliğin üzerinde durduğunu ve bu halkalardan birinin de etik olduğunu belirten Gökbel, "Sadece Etik Haftası'nda değil genel işleyişin her safhasında etik kurallarına uymak zorunludur, gerekliliktir" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ise etik kavramı üzerinde durup, bunu mahalli idareler bazında değerlendirmek gerektiğini ifade etti. Tunçsu, "Vatandaş memnuniyetini sağlayabilme isteğini içselleştirerek, en alt birimden en üst birime kadar buna göre çalışılabilmelidir. Sayın Burhanettin Kocamaz'ın ilkeleri öncelikle dürüstlük, şeffaflık, adalet ve halka hizmetin zamanında, yerinde yapılmasıdır. Bugün dünden daha iyidir, gelecekte daha da iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tiyatro oyunu sahnelendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından 6 skeçli olarak sergilenen oyun büyük ilgi görürken, etik kavramının tiyatro gösterisi şeklinde işlendiği etkinliklerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title