Haberler

Böyle Olur Bayraklı'nın 9 Eylül Coşkusu

Bayraklı 9 Eylül'ü Haluk Levent konseriyle coşkuyla kutladı.

Bayraklı 9 Eylül'ü Haluk Levent konseriyle coşkuyla kutladı. Bayraklı sahil rekreasyon alanını dolduran binlerce vatandaş rockçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Havai fişek gösterisiyle cümbüş yerine dönen bayram kutlamasıyla Bayraklı halkı kurtuluş günlerine sahip çıktı.

Vatandaşlar, Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen 9 Eylül Kurtuluş günü şenliklerine büyük ilgi gösterdi. Konserin başlamasından saatler önce alana akın eden vatandaşları İzmir Pop Orkestrasının müzikleri karşıladı. 21.09'da tüm İzmir'de eş zamanlı başlatılan havai fişek ve meşaleli gösterilerine Bayraklı'da eşlik etti. Dakikalarca süren şovu vatandaşlar ilgiyle izledi.

Alanı dolduran binlerce vatandaşın coşkusu Haluk Levent'in sahne almasıyla birlikte doruğa ulaştı. Birbirinden güzel şarkılarıyla muhteşem bir açılış yapan rockçıya vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik eti. Haluk Levent de coşkuya sahne şovuyla karşılık verdi. Kimi zaman zeybek oynayan kimi zaman da vatandaşların arasında şarkısını seslendiren rockçı bir kez daha gönülleri feth etti. Konserindeki sahne şovu ve sempatik tavırlarıyla dinleyicilerini kendine hayran bıraktıran Haluk Levent yaşlı bir teyzeyle dans etti.

KARABAĞ: "ATATÜRK'Ü UNUTTURMAYACAĞIZ"

Ünlü rockçı konserine ara vererek sahneye Başkan Hasan Karabağ'ı davet etti. Konuşmasına şair Mithat Cemal Kuntay'ın şiiriyle başlayan Başkan Karabağ, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Biz bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Cumhuriyeti yıktırmayacağız. Atatürk'ü unutturmayacağız. Ay yıldızlı Türk bayrağını indirtmeyeceğiz" dedi. Başkanın konuşmasını binlerce vatandaş alkışlarla destekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Levent Bayraklı İzmir Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title