Haberler

Best Minikler Şenliğine İyi Başladı

Çanakkale de düzenlenen 13. Türkiye Minikler Basketbol Şenliğine BEST BALIKESİR-Düzce G.H.S.İ.M. S.K. nü 61-21 gibi farklı skorla yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Çanakkale de düzenlenen 13. Türkiye Minikler Basketbol Şenliğine BEST BALIKESİR- Düzce G.H.S.İ.M. S.K. nü 61-21 gibi farklı skorla yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Çanakkale 18 Mart Spor salonunda oynanan müsabakanın ilk basketi Düzce ekibinden geldi. İlk periyotun 5. dakikasından sonra oyunun kontrolünü ele alan BEST Balıkesir 2. çeyrekte Furkan Demiroğlu ve Ege Cumalı'nın etkili oyunları ile farkı açtı. Bu bölümde savunmada kapılan topları hücumda Furkan Demiroğlu ile buluşturmayı başarıp fast break sayılar bulan BEST, Ege Cumalı'nın dış atışları ile farkı açtı. 3. Çeyrekte baskılı oynayan Düzce ekibi oyun kurucusunun bireysel yetenekleriyle farkı kapatmaya çalıştı. Son çeyrekte farkın da etkisiyle gücünü ekonomik kullanmaya çalışan BEST, serbest atışlardan Mert Deniz Çeri ve pota altında kaçırdığından fazlasını atan Kaan Bozkurt'un sayıları ile maçtan galibiyetle ayrılmayı bildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Balıkesir Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title