Haberler

Besaş Süt Tesislerinde Yangın Tatbikatı

BESAŞ’ın Keles’teki Süt ve Süt Ürünleri tesisinde görevli personele yangın tatbikatı yaptırıldı.

BESAŞ'ın Keles'teki Süt ve Süt Ürünleri tesisinde görevli personele yangın tatbikatı yaptırıldı. Tüm personel olası yangın olaylarına müdahale konusunda bilgilendirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla dağ ilçelerine kazandırılan BESAŞ Süt ve Süt Ürünleri Tesisi bölge ekonomisine hareketlilik getirirken, tesiste görevli personel iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması amacıyla periyodik olarak eğitimden geçiriliyor. Bu eğitimler kapsamında tesislerde yangın tatbikatı yapıldı. Personelin olası yangınlarda ilk müdahaleyi yapabilmesi, acil durumlara hazırlıklı olabilmesi ve gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak amacıyla yangın tatbikatı ve yangın söndürme eğitimi düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın koordinesinde yapılan tatbikatta senaryo gereği, tesislerde çıkartılan kontrollü yangına ilk müdahaleyi Besaş Süt ve Süt Ürünleri Tesisi acil müdahale ekibi yaptı. Diğer taraftan itfaiye ve ambulans desteği istendi. Senaryo gereği yaralananlara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başarılı geçen tatbikatın ardından üretim alanı dışında bulunan tüm personele yangın müdahale eğitimi verildi.

Hizmet içi eğitimlere büyük önem verdiklerini belirten BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, "Gerek ekmek gerekse süt ürünleri üretiminin yanında sosyal sorumluluklarımızın bilinciyle kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. Böylesi önemli bir yerde çalışan personelimizin olası bir yangında itfaiye ekipleri gelene kadar müdahaleyi yapabilmesi için bu eğitim programını düzenledik ve eğitimin başarılı olduğuna inanıyorum" dedi.

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ise, "Tüm faaliyetlerinde en değerli varlık olarak insanı kabul eden BESAŞ, iş güvenliği konusundaki tüm yasal sorumlulukları da yerine getiriyor. Çalışanlarımızın güvenlik kültürünü benimseyerek uygulamaya geçirmeleri için eğitim faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keles Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title