Haberler

Bayramın 1'inci Günü Minibüsler İndirimli Çalışacak

Bilecik Belediyesi’nin girişimleri doğrultusunda vatandaşlar, Kurban Bayramı’nın 1’inci gününde şehir içi halk dolmuşlarında 1 TL ödeyerek, ulaşımlarını sağlayabilecek.

Bilecik Belediyesi'nin girişimleri doğrultusunda vatandaşlar, Kurban Bayramı'nın 1'inci gününde şehir içi halk dolmuşlarında 1 TL ödeyerek, ulaşımlarını sağlayabilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, esnaf ve vatandaşın haklarını aynı oranda gözeten bir anlayışla hareket ederek, Ramazan Bayramının 1'inci gününde minibüslerde indirime gidilerek vatandaşlar için kolaylık sağlandığı belirtildi. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın her hizmetlerde olduğu gibi şehir içi ulaşımında da rahat ve uygun hizmet alabilmesi için çalışan Bilecik Belediyesi, minibüsçülerle aldığı ortak karara göre vatandaşlarımız, Ramazan Bayramının 1'inci gününde tam ve öğrenci tarifelerinde 1 TL ücret vererek ulaşımlarını sağlayacaktır" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title