Haberler

Başkan Gültak'a 'Yılın hizmet projesi' ödülü

Güncelleme:

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerini Akdeniz ilçesinde ilk kez hayata geçirmesi nedeniyle, 'Zirvedekiler Başarı Ödülleri' töreninde 'Yılın hizmet projesi' dalında ödül almaya hak kazandı.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projelerini Akdeniz ilçesinde ilk kez hayata geçirmesi nedeniyle, 'Zirvedekiler Başarı Ödülleri' töreninde 'Yılın hizmet projesi' dalında ödül almaya hak kazandı.

Kent protokolünü buluşturan, siyaset, sanat, eğitim, spor ve iş dünyasından isimleri bir araya getiren '7. Zirvedekiler Başarı Ödülleri' töreninde, 'Yılın hizmet projesi' dalında verilen ödülü Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın elinden alan Başkan Gültak, depremin değil çarpık ve plansız yapılaşmanın öldürdüğünü söyledi. On binlerce insanın yaşamını yitirmesine, binlerce insanın da yaralanmasına yol açan 6 Şubat 2023 ve 17 Ağustos 1999 Gölcük depremlerini hatırlatan Başkan Gültak, kentsel dönüşüm projelerinin tüm Türkiye genelinde bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

"Mersin'in düzelmesi için çözüm belli"

Kentsel dönüşümün önemine değinerek, "Depremleri engelleyemeyiz ama şehirlerimizi planlarken dikkatli olursak ve kentsel dönüşüm projelerine önem verirsek depremden en az zararı görürüz" diyen Başkan Gültak; "Nitekim 6 Şubat depremlerinde TOKİ'nin yaptığı konutların hiçbirinin yıkılmadığını gördük. Dolayısıyla çözüm belli. Biz de Akdeniz'de göreve geldiğimiz günden beri bölgemizde 500 yeni konutu bitirdik, Barış Mahallesi'nde 500 konut da bitmek üzere. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Mersin'in düzelmesi için kentsel dönüşüm şart. Mersin'in değişimi ve dönüşümü için verdiğimiz mücadelede verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Gültak, törende ödül almaya hak kazanan bazı isimlere de ödüllerini takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Mersin Yerel Haberler Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title