Haberler

Başkan Ali Kazgan'dan Hayvancılığa Destek İstendi

Malatya’nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanı Ali Kazgan’dan hayvancılığa destek istendi.

Malatya'nın Akçadağ İlçesi Belediye Başkanı Ali Kazgan'dan hayvancılığa destek istendi.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve birlik yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti. Kazgan ziyarette yaptığı konuşmada, "Hayvancılık elbette ki önemli bir geçim kaynağı. Fakat son yıllarda hayvancılıktan yana insanların uzaklaşma içinde olduğunu görüyorum. Bu anlamda sizi çok faal çok çalışkan bu arada işlevsellik getirecek bir çaba içinde gördüm. Bu anlamda halkımızla bütünleşme ve hayvancılık yapan insanlarımızı özellikle bilgilendirme yönünde bir gayret içinde gördüm. Bayağı ümitlendim. Akçadağ'da da biliyorsunuz hayvancılık yapılması için geniş alanlar var. Meralar var. Fakat pek çoğu atıl duruyor. Hiçbir şekilde hayvancılıktan zarar etme gibi bir risk görmüyorum ben. Çok az bir risk vardır. Belki bilinçli olmamanın getireceği hastalıklar gibi bir sorun olabilir. Bunun dışında söylediğiniz gibi hastalıklara dikkat eder. Küpeleme yoluyla standartlara uyacak şekilde bir hayvancılık yapılacak olsa Akçadağ'da ada geniş alanlar var. Bu çerçevede evet hayvanlarımızın yaz aylarında kurak aylarında su sorunu yaşamaması için özellikle su alanları bulunduğu yerlerde küçük göletler ya da yalaklar yapmak suretiyle desteklemek gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ise, "Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için buradayız" diyerek, ilçede hayvancılığın sorunları ve teşvikleri anlatmak için toplantı yaptıklarını söyledi.

"Akçadağ Belediye Başkanımızla tarım ve hayvancılıkla alakalı inşallah yapılacak bütün proje ve yapılacak iş ve işlemleri bizlere özellikle de su sıkıntıları olsun, farklı sıkıntılar olsun destek vereceklerine inanıyorum. Yaptığımız projeler sosyal projelerdir. Herkesin destek olması gerekiyor. Bizler de buradaki ilçe ziraat odası olsun ilçe tarım müdürlüğü bütün kurum ve kuruluşlarla burada yetiştiricilerimize birebir temaslar kurup, yetiştiricilere yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kazgan Malatya Akçadağ Yerel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title