Haberler

Aşkale'de Aydın İzdihamı

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın seçim çalışmaları için gittiği Aşkale’de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın seçim çalışmaları için gittiği Aşkale'de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Beraberinde İl Başkanı Zekai Kaya, Aziziye Belediye Başkan adayı Murat Resuloğlu ile birlikte Aşkale ilçesine giden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Aşkale'nin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü törenlerine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Prof. Dr. Aydın tören sonrası İlçe şehitliğine kadar yapılan yürüyüş törenine katıldı.

Kurtuluş etkinliklerinin ardından ilçe merkezindeki seçim karargahına geçen Prof. Dr. Kamil Aydın, burada halka hitap etti. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde destek isteyen Prof. Dr. Aydın, AK Parti iktidarına ve yerel yönetimlere yüklendi.

Prof. Dr. Kamil Aydın daha sonra İl Başkanı Zekai Kaya, MHP İlçe Başkanı Kadir Kılıç ve MHP Aşkale Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bayrak ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Zaman zaman yoğun ilgi nedeniyle izdihama dönüşen ziyaret sonrasında Prof. Dr. Aydın, köy ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Zekai Kaya Erzurum Aşkale Yerel Haberler

title