Haberler

Aladağ'da Kiraz ve Güreş Festivali

Adana'nın Aladağ ilçesinde 4.Kiraz ve Güreş Festivali düzenlendi.

Adana'nın Aladağ ilçesinde 4. Kiraz ve Güreş Festivali düzenlendi.

Aladağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde Ceyhan Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri sundu.

Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş ve Aladağ Kaymakamı Tamer Kılıç'ın konuşmasının ardından karakucak güreşleri yapıldı.

Toplam 120 sporcunun katıldığı ve on sıklette yapılan güreşlerde Ceyhan Belediyesi'nden Fatih Karataş bu yılki festivalin baş pehlivanı oldu.

Kilolarında şampiyon olan güreşçiler ve takımları ise şöyle:

"30 kiloda Emre Can Atıl (Sarıcam Belediyesi), 35 kiloda Emre Doğan (Adana Güreş Eğitim) 40 kiloda Hamza Alaca (Tarsus Belediyesi), 50 kiloda Emrah Göl (Ceyhan Belediyesi), 55 kiloda Emre Çakıt (Ceyhan Belediyesi), 60 kiloda Ali Yenigül (Ceyhan Belediyesi), 65 kiloda Burhan Ercan (Ceyhan Belediyesi), 70 kiloda Aziz Bolat (Ceyhan Belediyesi), 80 kiloda Abbas Eker (Ceyhan Belediyesi)

Öte yandan Güreş Ağası ise işadamı Sedat Özer seçildi.

Ceyhan Belediye Başkanı ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada, "Ata sporumuz olan güreşin gelişmesi için bu tür festivallerin önemi elete büyüktür. Buralardan yetişecek olan güreşçilerimiz ileride bölgemizi, ülkemizi temsil edecek olan uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil etmelerini canı gönülden diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Baş Ceyhan Aladağ Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title