Haberler

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya, Tutal'ı Ziyaret Etti

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçe belediyeleri ile dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

Konya ilçe belediyelerinin hak ettiği hizmeti alacağını vurgulayan Tutal,  "Akşehir Belediye Başkanımız Salih Akkaya Bey'in yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemize hak ettiği hizmetleri sunabilmek için bize verilen yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Belediyeler arası dayanışma önemlidir. Ben inanıyorum ki, Konya ve ilçeleri hizmetten geri kalmayacak, hak ettiği tüm hizmetleri almaya devam edecektir" dedi.

Birlikte haraket edeceklerini ifade eden başkan Akkaya ise bölgeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Mehmet Tutal, ziyaret anısına Akkaya 'ya hediye takdim etti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Salih Akkaya Mehmet Tutal Seydişehir Akşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title