Haberler

Ak Partili Şimşek'ten Muş Halkına Teşekkür

AK Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine Muş halkının en iyi şekilde cevap vererek devletine ve milli iradeye sahip çıktığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ak Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine Muş halkının en iyi şekilde cevap vererek devletine ve milli iradeye sahip çıktığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminde sokaklara dökülen vatandaşların demokrasi nöbeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci talimatıyla sona erdi. Türkiye'de olduğu gibi Muş'ta da günlerdir nöbette olan Muşlulara teşekkür eden AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, "Demokrasi ve milli irade yürüyüşünde bizleri yalnız bırakmayan, aramalarıyla desteklerini esirgemeyen, ellerinde bayraklarıyla ve yürekleriyle sokaklara dökülüp milli iradeye sahip çıkan; asil milletimize, başta Muşlu hemşehrilerim olmak üzere, tüm kadınlarımıza, valiliğimize, belediyelerimize, kaymakamlarımıza, muhtarlarımıza, üniversitemize, tüm STK'lara, tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, tüm siyasi partilerimize, tüm idare amirlerimize ve güvenlik güçlerimize, minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Emin Şimşek AK Parti Muş Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title