Haberler

Agü Spor Stres Attı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, hayvanat bahçesinde stres attı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, hayvanat bahçesinde stres attı.

' Kayseri 2014 Spor Festivali ve Açık Su Yüzme Yarışları" festivaline katılan AGÜ Spor Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, AGÜ Spor Baş antrenörü Eşref Ayhan Avcı, Yardımcı antrenörler Müğe Berkalp, Ender Ünlü, oyuncular ve öteki ilgililer daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarını gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gezinti sırasında AGÜ Spor teknik heyeti ve oyuncuları ile yakından ilgilendi. Bir süre AGÜ Spor takım kaptanı Pınar Demirok ile sohbet eden Başkan Özhaseki, basketbol sahasında şut atışı yaptı.

Özhaseki, başarılı oyuncu Demirok'a yeni sezon hazırlıklarının nasıl geçtiğini sorması üzerine Demirok, "Hazırlıklarımıza başladık, iyi gidiyor. Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Özhaseki, AGÜ Spor'a başarılar diledi

Daha sonra oyunculara yeni sezonda başarılar dileyen Özhaseki, takımın yeni isminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teknik heyet ve oyuncular, Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki hayvanat bahçesinde yoğun tempodaki antrenman programından uzaklaşarak, stres attı.

Hayvanat bahçesinde selfie

Hayvanat bahçesinde neşeli dakikalar geçiren oyuncular, aslan, maymun ve develere yoğun ilgi gösterdi. Oyunculardan Pınar Demirok, Cansu Aslan, Sinem Ataş, Lucie Melek Bouthors, Özge Bilgin ve takım arkadaşları hayvanlarla bol bol selfie (öz çekim) yaptı.

Öte yandan, AGÜ Spor oyuncuları yeni sezon hazırlıklarını Kadir Has Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanlarla sürdürecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Kayseri Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title