Haberler

"Acının Rengi Yok"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla hem yeşil-beyazlı ekibin hem de diğer takımların taraftarları, taziye mesajlarını kulübün resmi internet sitesinden iletiyor.

Bursa spor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı dolayısıyla hem yeşil-beyazlı ekibin hem de diğer takımların taraftarları, taziye mesajlarını kulübün resmi internet sitesinden iletiyor.

Kulübün "www.bursaspor.org.tr" adresli resmi internet sitesine, İbrahim Yazıcı'nın ölümünden bu yana 6 bine yakın taziye mesajı gönderildi. Bursa spor'a gönül verenler, mesajlarında başkana olan duygularını anlatırken, diğer takım taraftarları da mesajlarıyla üzüntülerini dile getiriyor.

Siteye gönderilen mesajlardan bazıları şöyle:

İbrahim: "Ankaragücü de seninle gurur duyuyor. Acımız birdir."

Zübeyir Koç: "Ben büyük bir Trabzonlu olmama rağmen merhum İbrahim Yazıcı'nın öldüğüne hala inanamıyorum. Çok üzüldüm. Bütün spor camiasının ve Yazıcı ailesinin başı sağolsun"

Erhan Aytöre: "Bir Fenerbahçeli olarak çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bursaspor için hep fedakarlık yaptı. Hasta olmasına rağmen hiçbir zaman kulübünü yalnız bırakmadı."

Sercan Mutcalı: "Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Bursaspor'un şampiyonluğunu desteklemiştim. ve bu şampiyonluğun mimarı olan Sayın Yazıcı'ya Allah'tan rahmet diliyorum."

Fazlı Gök: "Trabzon'da yasayan Trabzonsporlular olarak, başkanın vefatı nedeniyle duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek isterim. Tüm futbol camiasının başı sağ olsun. Acının rengi olmaz."

Serhat Aslan: "Bir Beşiktaşlı olarak çok çok üzüldüm. Bursa'da geçirdiğim yıllarda başkanın başarılı takımını izleme fırsatını yakaladım. Mekanı cennet olsun." - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Yazıcı Ankaragücü Bursaspor Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title